Junior Django-ontwikkelaar

Verantwoordelijkheden

Als junior Django ontwikkelaar ga je samen met de ervaren lead ontwikkelaar doorbouwen aan onze continuous compliance management SaaS applicatie. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe features en het stroomlijnen van bestaande features op basis van ervaringen van klanten, het verbeteren van de in-app support en feedback mogelijkheden en het ontwikkelen van een verbeterde data invoer interface. Je zult voornamelijk met het Django framework werken voor zowel de back-end als de front-end (Python, HTML, Javascript). Je hebt de mogelijkheid om klein te beginnen en door te groeien tot applicatie expert. Omdat je nauw zult samenwerken met de lead ontwikkelaar is er veel gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen.

Skills

Python (Programming Language)
Django
Cascading Style Sheets (CSS)
JavaScript
HTML5

Details
Senioriteit: starter
Vorm: projectcontract
Functies: engineering, informatietechnologie
Talen: Nederlands, Engels

Nice to have

Heb je al wat Javascript ervaring dan is dat mooi meegenomen. We maken voor sommige componenten gebruik van Vanilla Javascript in combinatie met Webpack voor het transpilen van de broncode.

Ben je al bekend met Docker en Kubernetes dan zit je bij ons goed. Alle componenten van de applicatie draaien als Docker images in een Kubernetes cluster. Weet je er nog niets van maar ben je wel geïnteresseerd, wij praten je wel bij.

Hou je van luchtvaart? Onze focus ligt op het ondersteunen van luchtvaartautoriteiten bij het managen van compliance aan de internationale luchtvaart standaarden van ICAO.

Uitdagingen

Onze missie is om een veilige, betrouwbare en volledig voor zichzelf sprekende applicatie neer te zetten, waarbij nieuwe gebruikers slechts minimaal getraind hoeven te worden voordat ze hun taak effectief en met plezier kunnen uitvoeren. Hierbij is de user interface en de soepelheid waarmee de applicatie werkt van groot belang. Iedere verbetering of toevoeging zal aan deze missie moeten bijdragen.

Over Systemmatic

Systemmatic is een jonge startup met een legacy die dateert uit 2007. Sinds 2019 zijn we bezig met het her-ontwikkelen van onze continuous compliance management tool suite. Hiermee stellen we onze klanten in staat om snel en efficiënt te laten zien of en hoe ze voldoen aan een set van eisen. Deze eisen kunnen overal vandaan komen. Denk bijvoorbeeld aan wetgeving, ISO standaarden, contracten, etc. Onze applicatie draagt bij aan het drastisch versimpelen en versnellen van een anders ingewikkeld administratief proces.

We doen niet aan kantoren of veel reiskilometers maar werken remote via GSuite. Je werkt niet per definitie van 9 tot 17 maar we hechten er wel waarde aan om geregeld contactmomenten in te kunnen plannen.

Neem contact op

Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan contact met ons op.

Contact Us